Presse

Katrine Klinken

Mad- og rejseskribent, kok, kogebogsforfatter og foredragsholder

Katrine Klinken er faglært kok, ernærings- og husholdningsøkonom og eksamineret sommelier, Vinakademiet. Hun er forfatter og maddebattør i aviser, radio, tv og på sociale medier og er aktiv på instagram og Youtube. Hun arbejder freelance bl.a. som skribent på magasinerne Gastro og Food & Drink og fagbladet FOA og var før det mere end 12 år på ugebladet Hjemmet. Desuden er hun rejseleder på madturer i Japan. Katrine Klinken åbnede specialbutikken HONNING i 2020.

Katrine brænder for madhåndværket og velsmagende mad – især hverdagsmaden – lavet af ordentlige gennemskuelige råvarer i sæson. Har været kantineleder, undervist madprofesionelle, børn i madkundskab og på andre madkurser og til events. Katrine er forfatter til omkring 35 koge- og madbøger, bl.a. »Børnenes Køkken« og »Børnenes Bagebog« fra Politikens Forlag, »Katrine Klinkens kantinekøkken«, revision af grundkoggebogen »Suhr Mad« (7. udgave), »Smørrebrød«, der også er udkommet på engelsk, den store bog »Måltider«, »I ♥ Nem Vegetarisk«, »Mad i høkasse«, »Tatar« og medforfatter til »Turen går til Japan«, »MÆT« og senest »Den Store Nordiske Kogebog« udgivet på japansk 2020, »Street food derhjemme« og »KAGE ABC – En kage til hvert bogstav«.

Kontakt


Telefon (+ 45) 23 26 20 48
Lundehusvej 14, 2100 Købehavn Ø, Danmark

CVR-nummer: 31388570 (forfatter- og foredragsvirksomhed)

Til forsiden…