Baggrund

  • Uddannet kok 1988 med læretid hos Jan Hurtigkarl, Erwin Lauterbach og Restaurant Philippe.
  • Madskribent og kogebogsforfatter siden 1993. Læs mere…
  • Ernærings- og husholdningsøkonom 1995 fra Suhrs Seminarium med speciale om »Smagens Dag – en temadag i folkeskolen«.
  • 1995–2003 ansat som kantineleder og hjemkundskabslærer på N. Zahles Seminarium.
  • Foredragsholder og underviser på en stribe kurser og inspirationsdage for professionelle madhåndværkere i storkøkkener og børn. Bl.a. Kulinarisk storkøkken- og omlægningskonsulent i Aggers Selskab og underviser i den kulinariske fritidsordning i Meyers Madhus, Københavns Madhus samt en stribe private virksomheder og offentlige institutioner.

Råd, udvalg m.m.

  • 2009–2013 Dommer i Køkkenløftet for Københavns Madhus
  • 2012 medlem af Slow Food International Council
  • 2012 Dommer i uddeling af Økologisk Guld, Økologisk Landsforening
  • 2009 leder af Slow Food-gruppen Convivium København-Nordsjælland (www.slowfoodcopenhagen.dk)
  • 2009 medlem af Københavns Madhus Barnemadsråd.
  • 2007 medlem af repræsentantskabet for Københavns Madhus.
  • 2005 medstifter af foreningen Oprør fra Maven og bestyrelsesformand.
  • 2001–2006 medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.
  • 2000 medlem af Undervisningsministeriets arbejdsgruppe vedr. tilrettelæggelse af kulturgastronom-uddannelsen i projekt Måltidets Hus.
  • 2000 medlem af Økonomaforeningens idegruppe: »Børn, unge og måltider«.
  • 2000 medlem af Sundhedsstyrelsens idekomite: »Børn, mad og måltider«.
  • 1996–2000 bestyrelsesmedlem af foreningen »Danske Madpublicister«, derefter medlem af Danske Madpublicister og IACP
  • Modtog i 2000 Kelloggs kommunikationspris 2000.
  • Optaget i Kraks Blå Bog 2010.
  • Modtog Cordon Bleu du Saint Esprites danske afdelings initiativpris 2011.
Til forsiden…